SAMSUN / SALIPAZARI - Tahnal İlkokulu

Şbt

Öğrencilerimizin '' Dilimizin Zenginlikleri ''projesi  kapsamında yaptığı atasözleri çalışmaları  okulumuz panosunda sergilendi.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Tahnal İlkokulu olarak  ATA'mızı saygı ve minetle anıyoruz.

Şbt

2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE TÖRENİ SALIPAZARI KAYMAKAMI SAYIN MERİÇ DİNÇER'İN VE İLÇE PROTOKOLÜNÜN KATILIMIYLA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE ÇALIŞANLARININ KATILIMIYLA BİR DÖNEMİN YORGUNLUĞUNU TÜRKÜLER SÖYLEYEREK ATTIK.

Şbt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN MAKET EV YARIŞMASINDA 1. ESERE 50   2. ESERE 25    3. ESERE 20 TL ÖDÜL VERİLMİŞTİR. SIRALAMAYA GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

OKULUMUZU ÖĞRENCİLERİN DAHA SEVECEĞİ BİR ORTAM HALİNE GETİRMEK İÇİN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

Şbt

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN YAŞAMINI VE ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIKLARINI DFEV ATATÜRK KÖŞEMİZLE ÖĞRENCİLERİMİZE AKTARMAYA ÇALIŞIYORUZ. EMEKLERİNDEN DOLAYI TEKNOLOİO TASARIM ÖĞRETMENİMİZ BURAK ELMAYARAN'A VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Şbt

Demokrasinin gereği seçimlerdir. Okul temsilciliği seçimi okulumuzda yapıldı

Şbt

Okulumuzu güzelleştirmek adına öğrenci ve öğretmenlerimizin birlikte yaptığı çalışmalar.